Renovaties klein en groot

Welkom bij Lami Kris te Zemst

Uw renovatiespecialist

 

Start u met een klein of groot renovatieproject? Doe een beroep op Lami Kris in Zemst. Wij voeren alle mogelijke verbouwingswerken uit, altijd tegen de correcte prijs. Wij werken alleen met kwaliteitsmateriaal, en garanderen een efficiënte service en minutieuze afwerking. Uw tevredenheidgarantie? Jaren ervaring, een klantvriendelijke aanpak, en heel wat contacten met andere specialisten in de bouwwereld.

 

Grote en kleine opdrachten

 

Wij voeren renovatieopdrachten uit, vooral voor particuliere klanten. Uw nieuwe keuken plaatsen? Uw sanitaire installatie uitbreken en vervangen? Uw gevel opfrissen? Een aanbouw metselen? Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn, pakken wij elke opdracht heel gericht en efficiënt aan. Bovendien is de zaakvoerder elke dag op de werf aanwezig. Zo bent u ook nog eens zeker van een persoonlijke, nauwgezette opvolging.

 

Contact

 

Bent u overtuigd van onze troeven, en dus uw mogelijkheden? Of wilt u nog meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons. Bel ons, of stuur een mailtje. Wij garanderen een snelle reactie, en bezorgen u uiteraard graag een (vrijblijvende en gedetailleerde) offerte. Uw budget staat bij Lami Kris altijd centraal. Wordt dit het begin van een mooie samenwerking?